Sobe "Gornji Grad" Zagreb
templatemo.com

Lokacija

Sobe "Gornji Grad" Zagreb
Ulica: Radićeva 64
Poštanski broj: 10000
Grad: Zagreb
Država: Hrvatska


Pogledajte Veću Kartu

Kako do nas

Od Plesa Zračne Luke

AirportOd Plesa zračne luke do centra (gdje je naša lokacija) možete doći sa taxijem ili autobusom koji Vas vozi na glavni autobusni kolodvor. Kako doći od glavnog autobusnog kolodvora pogledajte u dijelu Od Autobusnog Kolodvora

Od Autobusnog Kolodvora

BusStationOg glavnog autobusnog kolodvora do nas možete doći sa tramvajem broj 6 koji ide u pravcu ČRNOMERCA. Tramvajska stanica se nalazi preko puta autobusnog kolodvora. Izađite u centru na Trgu Bana Jelačića, odnosno na petoj tramvajskoj stanici od Vaše početne stanice na autobusnom kolodvoru. Kada izađete u centru, morate ući u Radićevu ulicu (pogledajte mapu). Mi se nalazimo na broju 64 (Radićeva 64).

Od željezničkog Kolodvora

Train StationOd željezničkog kolodvora do nas možete doći sa tramvajem broj 6 koji ide u pravcu ČRNOMERCA. Tramvajska stanica se nalazi ispred željezničkog kolodvora. Izađite u centru na Trgu Bana Jelačića, odnosno na drugoj tramvajskoj stanici od Vaše početne stanice na željezničkom kolodvoru. Kada izađete u centru morate ući u Radićevu ulicu (pogledajte mapu). Mi se nalazimo na broju 64 (Radićeva 64).